ZELF ONLINE JOUW UNIEKE PRODUCT MAKEN

Een beetje van jezelf, en een beetje van World Of Stars. Het mooie aan de producten van World Of Stars is, dat je bijna alle ontwerpen zelf kunt aanpassen naar je eigen smaak. En het is zo makkelijk! Hoe het precies werkt, zie je hieronder.

World of Stars producten personaliseren:

1. Kies een ontwerp uit in de shop
2. Vul je gegevens in
3. Pas kleur aan
4. Kies het formaat

Nu hoef je alleen nog maar op bestellen te klikken en je bent klaar!

Bij World of Stars kan je nu al een muursticker maken, maar binnenkort kan je kiezen uit verschillende producten die je allemaal kunt personaliseren.
Wij hebben:

Muurstickers

Astrologische muurstickers met astrologische sterrenbeelden

 

Onze producten kun je volledig personaliseren en naar eigen smaak kiezen.

Je vult je gegevens in en direct zie je de voorvertoning van jouw gekozen ontwerp veranderen. Onze producten zijn in 12 verschillende kleuren leverbaar en in Full Colour. Onze geboortepanelen en muurstickers zijn ook nog in verschillende formaten leverbaar. Kortom voor ieder wat wils.

Het unieke aan astronomische producten is dat je een specifiek moment kunt kiezen, bijvoorbeeld de geboorte van jouw kind, en ons ontwerp zoekt de sterrenhemel van dat specifieke moment, tijdstip en plaats op en plaatst dit in jouw ontwerp.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hieronder staan een aantal voorbeelden:

Stel je bent geboren in Amsterdam, op 11 september 1970, om 07.45 uur dat ziet jouw Astronomische geboortekaartje met astrologische sterrenbeelden er zo uit:

 

Stel je bent geboren in Amsterdam, op 11 september 1970, om 07.45 uur dat ziet jouw Astronomische geboortepaneel met astrologische sterrenbeelden er zo uit:

 

Stel je bent geboren in Amsterdam, op 11 september 1970, om 07.45 uur dat ziet jouw Astronomische muursticker met astrologische sterrenbeelden er zo uit:

 

Stel je bent geboren in Amsterdam, op 11 september 1970, om 07.45 uur dat ziet jouw Astrologische geboortekaartje met astrologische sterrenbeelden er zo uit:

 

Stel je bent geboren in Amsterdam, op 11 september 1970, om 07.45 uur dat ziet jouw Astrologische geboortepaneel met astrologische sterrenbeelden er zo uit:

 

Stel je bent geboren in Amsterdam, op 11 september 1970, om 07.45 uur dat ziet jouw Astrologische muursticker met astrologische sterrenbeelden er zo uit: