World of Stars is opgericht door Bart van der Poel, Fred Scholten en Henk van Alst.

Alle drie zijn wij gek op de sterren en de mystiek die daarbij hoort.
Door het unieke van ons sterrenstelsel te koppelen aan de meest unieke gebeurtenis in je leven, de geboorte van een nieuw mens, is World of Stars ontstaan.

Wij hopen dat jij net zoveel geniet van de geboortekaartjes, muurstickers en panelen als wij voor ogen hebben gehad bij de ontwikkeling van deze producten.

Veel plezier,

Bart, Fred en Henk

 

 

Al onze illustraties zijn gemaakt door Jessica de Troije van JMJdesigns.

Jessica is een Rotterdamse illustratrice en grafisch vormgeefster die zich graag laat inspireren door alle schoonheid die de natuur te bieden heeft. Variërend van exotische planten tot mysterieuze onderwaterwezens. Zij maakt bij haar ontwerpen gebruik van veel verschillende materialen en stijlen. Zo werkt zij graag met ambachtelijke materialen als inkt en aquarelverf, maar is zij net zo thuis in alle bekende ontwerp programma’s.

Maar voor alles komt het plezier in het ontwerpen en de fijne samenwerking met de opdrachtgevers. Door de gezamenlijke liefde voor het sterrenstelsel en het originele concept achter World of Stars verliep deze samenwerking moeiteloos. Dat Jessica vroeger nog een tijdje astronaut wilde worden heeft daar misschien ook aan mee geholpen.

Kijk voor meer werk van Jessica op; www.jmjdesigns.nl.