Muursticker kinderkamer

Maak meteen een unieke muursticker met jouw geboortedatum

Maak meteen een muursticker

Kies jouw favoriete ontwerp

Muursticker sterrenbeelden

Hoe werkt het?

  1. Kies een ontwerp
  2. Kies de maat
  3. Personaliseer je kaartje (Naam, geboortedatum, geboorteplaats, geboortetijdstip, eventueel nog een leuke tekst)

En klaar ben je!

Maak je eigen muursticker!

D.I.Y (Do It Yourself) 

Maak zelf je muursticker! Bij World of Stars is dit super eenvoudig! Kleuren en teksten pas je zelf eenvoudig aan met onze online editor. Je ontwerp verandert direct met je mee in het voorbeeld. Dus geen verrassingen achteraf. Succes verzekerd!

Muursticker sterrenbeeld kinderkamer

40x40 cm

Ontwerp jouw eigen muursticker waarbij het sterrenbeeld van jouw kindje centraal staat

Muursticker sterrenbeeld leeuw kinderkamer

60x60 cm

Ontwerp jouw eigen muursticker waarbij de stand van de sterren van jouw kindje centraal staat

Muursticker sterrenbeelden kinderkamer

80x80 cm

Ontwerp jouw eigen muursticker waarbij de naam van jouw kindje centraal staat

Klik op jouw favoriete ontwerp en ga verder om jouw persoonlijke muursticker verder te personaliseren

Muursticker kinderkamer

Op zoek naar een leuke muursticker voor de kinderkamer? Die ga je hier vinden, op worldofstars.nl! De muursticker kinderkamer van World of Stars creëer je in feite zelf. Op onze website vind je meerdere ontwerpen om uit te kiezen. Je vult zelf je gegevens in (de datum en tijdstempel van een verjaardag bijvoorbeeld) en je kiest de kleur en het formaat voor de muursticker voor de kinderkamer uit. Een muursticker voor de kinderkamer is al binnen 10 minuten aangebracht op de muur, dus heb je in een handomdraai een compleet nieuwe kinderkamer.

De muursticker kinderkamer aanbrengen

Niet elke muur is geschikt voor een kinderkamer muursticker. Dit verschilt per merk, maar onze muurstickers zijn over het algemeen geschikt voor meerdere soorten muren. Je kunt het best eerst even testen door een klein stukje van de sticker (uit het restmateriaal bijvoorbeeld) op de muur te plakken en na vijf dagen te kijken of de sticker nog goed op de muur plakt. Wanneer de muur waar je de sticker op wil plakken recentelijk geverfd is, check dan eerst of de verf wel degelijk goed gehard is. Hetzelfde geldt voor gestucte muren: als deze niet voldoende gehard zijn, dan zal de muursticker loslaten. Dit komt omdat er nog vocht uit de muur komt na stuc- of schilderwerk. Zorg er ook voor dat de muur waar je de muursticker kinderkamer op wil plakken goed schoon is.

Astrologische muursticker voor kinderkamer

Op worldofstars.nl vind je astronomische en astrologische muursticker kinderkamer met sterrenbeelden. Leuk, persoonlijk en origineel! Ook als cadeau kan het onwijs leuk zijn om een muursticker voor de kinderkamer cadeau te geven. Zonder al te veel moeite kun je met een muursticker een kamer binnen enkele minuten omtoveren tot een compleet nieuwe kamer. De muurstickers van World of Stars zijn uniek omdat je zelf je gegevens in kunt vullen en wij een astronomische sticker voor je maken.

Zo werkt het

Bijna al onze ontwerpen kun je zelf aanpassen, maar dit is hoe het ongeveer werkt:

  • Je kiest een ontwerp uit;
  • Je vult je gegevens in (van de verjaardag/geboorte);
  • Je kiest de juiste kleur
  • En je kiest het formaat.

Het enige dat je dan nog hoeft te doen is de muursticker te bestellen en voordat je het weet heb je deze in huis. Het unieke aan onze producten is dat je een heel specifiek en belangrijk moment kunt kiezen – bijvoorbeeld de geboorte van je kind – en daar een kaart van de sterren van laat maken. Daar maken wij vervolgens een muursticker van. Ga gelijk naar onze shop om te zien of er een ontwerp voor je tussen staat!

Maak meteen een unieke muursticker met jouw geboortedatum

Maak meteen een muursticker

Bezorging

Bezorging

Op werkdagen vóór 12 uur besteld? Dan wordt je muursticker dezelfde dag nog verstuurd.
Je muursticker wordt bezorgd door PostNL.