Je kunt bij ons zelf je muursticker maken en volledig personaliseren.

Ontwerp je eigen muursticker

Hoe werkt het?

  1. Kies een ontwerp
  2. Kies de maat
  3. Personaliseer je kaartje (Naam, geboortedatum, geboorteplaats, geboortetijdstip, eventueel nog een leuke tekst)

En klaar ben je!

Maak je eigen muursticker!

D.I.Y (Do It Yourself) 

Maak zelf je muursticker! Bij World of Stars is dit super eenvoudig! Kleuren en teksten pas je zelf eenvoudig aan met onze online editor. Je ontwerp verandert direct met je mee in het voorbeeld. Dus geen verrassingen achteraf. Succes verzekerd!

Kies jouw favoriete ontwerp

Muursticker sterrenbeeld leeuw

40x40 cm

Ontwerp jouw eigen muursticker waarbij het sterrenbeeld van jouw kindje centraal staat

Muursticker sterrenbeeld leeuw

60x60 cm

Ontwerp jouw eigen muursticker waarbij de stand van de sterren van jouw kindje centraal staat

Muursticker sterrenbeelden

80x80 cm

Ontwerp jouw eigen muursticker waarbij de naam van jouw kindje centraal staat

Klik op jouw favoriete ontwerp en ga verder om jouw persoonlijke muursticker verder te personaliseren

Muurstickers babykamer

Ben je op zoek naar een muursticker voor de babykamer? Op deze website vind je allerlei soorten muurstickers voor de babykamer, dus zit er vast eentje voor je tussen. Wanneer je een babykamer leuk wil aankleden en inkleuren, maar er niet al te veel werk in wil steken, is er de muursticker. Met een muursticker voor de babykamer creëer je al snel (zonder al te veel moeite) een gaaf effect voor de kamer. Binnen een handomdraai geef je de babykamer een volledig nieuw uiterlijk en bij World of Stars vind je een groot assortiment muurstickers voor de babykamer!

Astrologische muurstickers voor babykamers

Onze specialiteit is personalisatie met astrologische sterrenbeelden. Dit doen we voor geboortekaartjes en -panelen, maar natuurlijk ook voor muurstickers voor de babykamer.
Op deze website kun je kiezen om een eigen astroligische muursticker te maken, het enige dat je hoeft te doen is het volgende:

  • Kies een ontwerp uit;
  • Vul de gegevens in;
  • Kier de kleur;
  • Kies het formaat.

En klaar is Kees! Alleen nog op ‘bestellen’ klikken en je bent klaar. Een astrologische muursticker is onwijs gaaf, omdat je niet alleen de exacte data van een geboorte ziet,
maar ook de precieze stand van de sterren van de dag van de geboorte. Met natuurlijk een sterrenbeeld erbij.

Hoge kwaliteit muurstickers voor babykamers

Muurstickers worden tegenwoordig alsmaar mooier en worden gemaakt van kwaliteitsmateriaal. Het plakken van een muursticker voor de babykamer is ook een stuk makkelijker dan voorheen. Bij de muurstickers die je op deze website vindt is absoluut gedacht aan gebruiksvriendelijkheid. Babykamer muurstickers met dieren, auto’s, sterren, natuur en tekst; op World of Stars vind je waar je naar zoekt. Mits je ten minste naar muurstickers voor de babykamer zoekt! De sticker is heel eenvoudig aan te brengen op de muur. In no-time heb je dus een compleet nieuwe muur voor je babykamer. Wanneer je kindje wat ouder is, dan wordt het wellicht tijd voor een andere muursticker. Onze stickers kun je gelukkig heel gemakkelijk van de muur verwijderen. Kind kan de was doen.

Muursticker in de babykamer

Uniek, origineel en persoonlijk: daar staan we voor bij World of Stars. Zo dus ook onze muurstickers voor de babykamer. Bij ons vind je altijd leuke en persoonlijke cadeaus en kun je nu zelfs je eigen muursticker ontwerpen. Als je dus zelf een leuk idee hebt voor een muursticker voor een babykamer, kun je dat idee hier realiseren.

Maak meteen een unieke muursticker met jouw geboortedatum

Muursticker maken

Bezorging

Op werkdagen vóór 12 uur besteld? Dan wordt je muursticker dezelfde dag nog verstuurd.
Je muursticker wordt bezorgd door PostNL.