Wat is een astrologische muursticker/geboortekaartje/paneel?

Onze Astrologische producten zijn volledig gericht op de sterrenbeelden:

Ram (21 maart t/m 20 april)                                    Stier (21 april t/m 21 mei)

Tweelingen (22 mei t/m 21 juni)                             Kreeft (22 juni t/m 23 juli)

Leeuw (24 juli t/m 23 augustus)                             Maagd (24 augustus t/m 23 september)

Weegschaal (24 september t/m 23 oktober)         Schorpioen (24 oktober t/m 22 november)

Boogschutter (23 november t/m 22 december)   Steenbok (23 december t/m 20 januari)

Waterman (21 januari t/m 18 februari)                  Vissen (19 februari t/m 20 maart)

In het midden ziet u een afbeelding van uw sterrenbeeld en daaromheen staan alle sterrenbeelden als illustratie afgebeeld. U kunt kiezen uit een full colour versie, maar u kunt ook één van de twaalf kleuren kiezen. Daarbij heeft u ook nog de keuze om uw eigen sterrenbeeld alleen in full colour te laten afbeelden en de overige in één kleur.

 

Wat is een astronomische muursticker/geboortekaartje/paneel?

Onze Astronomische producten zijn volledig gericht op de sterrenbeelden:
Paradijsvogel, Adelaar, Waterman, Ram, Giraffe, Steenbok, Cassiopeia, Centaur, Cepheus, Walvis, Kameleon, Grote Hond, Kreeft, Duif, Raaf, Zwaan, Dolfijn, Goudvis, Draak, Tweelingen, Kraanvogel, Hercules, Leeuw, Weegschaal, Lynx, Eenhoorn, Pauw, Pegasus, Phoenix, Vissen, Schorpioen, Boogschutter, Stier, Toekan, Grote Beer, Kleine Beer, Maagd, Vosje.

Het unieke van onze Astronomische producten is dat u de sterrenhemel kunt creëren op een specifiek moment op een specifiek plaats. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een geboortedatum en -plaats. U ziet dan een overzicht van de stand van de sterren op dat specifieke moment op die specifieke plaats. Rondom de sterrenhemel, ziet u 12 afbeeldingen van de sterrenbeelden die te zien zijn in uw eigen sterrenhemel. De sterrenbeelden die het meest centraal staan, worden in full colour afgebeeld. De overige sterrenbeelden zijn in één kleur (blauw) afgebeeld, maar u kunt ook één van de twaalf kleuren kiezen.

 

Wat is een combi muursticker/geboortekaartje/paneel?

Ons combiproduct is een combinatie van een astronomische sterrenhemel (door u gecreëerd op basis van de ingevoerde plaats, datum en tijdstip) omringt met astrologische sterrenbeelden.

 

Wie bezorgt mijn bestelling?

Wij verzenden binnen Nederland via PostNL.

 

Hoelang duurt het voordat ik mijn bestelling in huis heb?

Na uw bestelling wordt uw product gemaakt. Bestel je op werkdagen voor 12 uur, dan verzenden wij nog dezelfde dag. Bestel je in het weekend, dan wordt jouw bestelling op maandag gemaakt en verstuurd. De levering is ook afhankelijk van de snelheid van PostNL en dat hebben wij helaas niet in de hand.

Het kan natuurlijk voorkomen dat door externe factoren, je bestelling een dag later bezorgd wordt. Je ontvangt dan een e-mail dat de levertijd wordt overschreden. Natuurlijk, doen we er alles aan om onze levertijd zo goed mogelijk te handhaven.

 

Mijn bestelling is verzonden, hoe kan ik deze volgen?

De Track and Trace service van MyParcel, zorgt ervoor dat jij je bestelling eenvoudig kan volgen. Zodra je bestelling verzonden is, ontvang je een e-mail met daarin een code, deze code voer je in op de Track and Trace pagina van MyParcel. Vervolgens zie je de actuele status van je verzonden pakket!

 

Mag ik mijn bestelling terugsturen?

Producten die u via onze webwinkel koopt, worden op maat volgens de door u ingevoerde specificaties gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief. Let daarom ook goed op schrijffouten want dat zou zonde zijn.

 

Ik heb wel een orderbevestiging gehad, maar geen betalingsbevestiging. Wat nu?

Heb je betaald met iDEAL? Dan ontvang je een betaalbevestiging. Controleer even of het bedrag van de rekening is afgeschreven. Mocht dit niet het geval zijn, neem dan contact op met onze klantenservice.

 

Als ik een klacht heb, waar kan ik dan terecht?

Wij doen onze uiterste best om de beste kwaliteit te leveren en vinden dit ook belangrijk. Mocht u onverhoopt toch een klacht hebben, dan kunt u altijd contact opnemen via info@worldofstars.nl. Let wel: klachten die betrekking hebben op schrijffouten kunnen wij helaas niet corrigeren. Zorg dus altijd voor een goede controle op de juiste invoer van de gegevens.

 

Hoe werkt de betaling aan World of Stars?

Na je bestelling kun je veilig en vertrouwd afrekenen via IDeal. Het totaalbedrag en jouw ordernummer worden vermeld bij de betaling. Zodra wij de betaling hebben ontvangen, zullen wij met de grootste zorg jouw opdracht uitvoeren.

 

Hoe werkt het eigenlijk?
Een beetje van jezelf en een beetje van World Of Stars. Het mooie aan de producten van World Of Stars is dat u bijna alle ontwerpen zelf kunt aanpassen naar je eigen smaak.

  1. Kies een ontwerp uit in de shop
  2. Vul de gegevens in
  3. Pas de kleur aan
  4. Kies het formaat

En klaar ben je. Je hoeft dan alleen nog maar te bestellen en jouw unieke product wordt verwerkt.

 

Wat is World of Stars voor bedrijf?

World of Stars in een Nederlands bedrijf gevestigd in Amsterdam en puur ontstaan vanuit de passie voor sterren. Een datum (geboortedatum, trouwdatum of iedere andere datum) en sterren zijn voor veel mensen belangrijk en daar hebben wij iets op gevonden wat deze twee met elkaar bindt en zichtbaar maakt.  Een uniek cadeau om te geven en te ontvangen.

 

Waar zou ik jullie producten kunnen plaatsen?

Onze muurstickers of panelen zijn uitermate geschikt voor kinderkamers of babykamers, maar ook voor slaapkamers en zelfs in de woonkamer passen onze muurstickers prima. Je kunt onze muurstickers in 12 verschillende kleuren bestellen en daarnaast ook nog in full colour. Voor ieder wat wils.